Kolo 21

Ani v Lázních Bělohrad jsme nezaváháli a odvážíme si 3 body do tabulky po výsledku 1:6. Střelecky řádil především Oskar Fotr, který se trefil hned 4x. Po gólu pak přidali Damani Camara a Patrik Gilian

  • výsledek

    1 : 6
    14. 4. 2024 - 17:00

Komentář - Domácí

Proti individuálně velmi silnému soupeři jsme nezačali dobře a po sedmi minutách prohrávali 2:0. Pak jsme se zvedli a zápas herně srovnali. Podařilo se nám snížit na rozdíl jedné branky. Do druhého poločasu jsme vstoupili také dobře, nicméně Police z brejkové situace zvýšila na 3:1. Od této doby hosté hru již kontrolovali a došli si k zaslouženému vítězství. Výsledek je hrozivý, ale určitě si z tohoto utkání můžeme vzít spousty pozitivního z našeho výkonu. Je potřeba to přenést do dalších utkání.

Komentář - Hosté

V 7. minutě vedeme 2:0 a myslíme, že vše půjde dál so. Domácí se kontaktní brankou dostali na koně, ovšem na začátku druhé půle zvyšujeme a nepřipustíme již další drama pro nás. Velká gratulace ke 4 brankám Oskara Fotra. Po zápase nás mrzí, že Jakub Matějka krásnou střelou rozbil na parkovišti dnešnímu střelci okno u auta.