Kolo 2

Před úžasnou diváckou návštěvou, kdy nás podporovalo více než 900 diváků, jsme začali aktivně a v prvním poločase měli spoustu šancí na vstřelení gólu. To se povedlo až na začátku 2. poločasu, kdy se v našem dresu poprvé trefil Serhii Makarenko. Soupeř však dokázal utkání v nastaveném čase otočit a už to vypadalo, že si odveze všechny 3 body. Nakonec jsme ale ještě dokázali vyrovnat zásluhou našeho kanonýra Tomáše Muchy. 

  • výsledek

    2 : 2
    13. 8. 2023 - 17:00

Komentář - Domácí

Před rekordní diváckou kulisou se hrálo utkání se vším všudy. Již na začátku utkání jsme mohli vést, ovšem praporek pomezního signalizoval postavení mimo hru. I nadále byla aktivita na naší straně a veliká škoda neproměněných šancí. A poté své možnosti měli i hosté. Především zákrok v 70. minutě domácího Vacha byl excelentní. Hosté se představili jako mladý, běhavý, pracovitý celek. Závěr přinesl branky v nastavení, v loni to bylo na pouť za tři body, letos alespoň jeden.

Komentář - Hosté

Výborné utkání se vším všudy, před skvělou návštěvou. Domácí byli častěji na míči a lépe kombinovali. My jsme však nasazením a bojovností soupeře do šancí nepouštěli. Utkání spělo k remíze, kterou bychom před zápasem brali. V 93. se trefil Červinka a už jsme si mysleli na tři body, bohužel rozhodčí nastavil místo avizovaných tří minut šest a domácím se zaslouženě podařilo vyrovnat.